JP Isolatie B.V. - Practical thinking with the right service. We do it !

JP Isolatie in binnen- en buitenland

JP Isolatie is een specialist in isolatiewerkzaamheden voor de petrochemie, voedingsmiddelenindustrie, scheepsbouw, utiliteitsbouw en offshore in binnen- en buitenland. Sinds de oprichting in 1996 heeft onze onderneming een uitstekende naam opgebouwd in de Europoort.

Vanuit onze vestiging in Maasdijk bedienen wij tal van opdrachtgevers in de Mainport Rotterdam. Wij voeren werkzaamheden uit in heel Nederland. Verder nemen wij  opdrachten aan van opdrachtgevers uit heel Europa en ver daarbuiten. Naast traditionele isolatie zijn wij ons in de loop der jaren ook gaan toeleggen op andere specialismen, zoals ULVAShield, STOPAQ, asbestsanering, schilderwerk en steigerbouw. Op deze manier kunnen wij onze opdrachtgevers op een breed technisch vlak een totaaloplossing bieden.

Door altijd goede service tegen aantrekkelijke tarieven te bieden, hebben wij met veel van onze opdrachtgevers een band opgebouwd. Wij danken hen voor het jarenlange vertrouwen in ons bedrijf. Ook onze medewerkers verdienen een extra vermelding. Vooral dankzij hun inzet en vakkennis is JP Isolatie uitgegroeid tot een belangrijke speler binnen de isolatiebranche.