JP Isolatie B.V. - Practical thinking with the right service. We do it !

Isolatie

JP Isolatie is van alle markten thuis. Zowel op het gebied van traditionele isolatie in plaatvorm, het toepassen van ULVAShield, STOPAQ, akoestische isolatie, isolatiematrassen als brandwerende voorzieningen bewijst het bedrijf zich als een veelzijdige specialist. De petrochemie, voedingsindustrie, tuinbouw, utiliteitsbouw, scheepsbouw en offshore in binnen- en buitenland: voor al deze sectoren levert het bedrijf technische oplossingen op maat.

Warmte isolatie

Voor het creëren van een aangenaam binnenklimaat van gebouwen is een goede warmte-isolatie essentieel. Met een oplossing van JP Isolatie bespaart u sterk op de energiekosten, zowel bij verwarming in de winter als ook bij koeling in de zomer.

Akoestische isolatie

In situaties waar lawaai een ongunstige invloed heeft op werk- en leefomstandigheden, is het wettelijk verplicht om de geluidsoverlast tot onder een bepaalde norm terug te dringen. JP Isolatie voert ter plekke metingen uit die door gespecialiseerde medewerkers worden geanalyseerd. Na het aanbrengen van de akoestische isolatie voert het bedrijf controlemetingen uit om de vereiste geluidsnorm blijvend te garanderen.

Isolatiematrassen

In ruimten waar het niet mogelijk is om traditionele plaatwerkisolatie toe te passen, bieden isolatiematrassen uitkomst. Ook dit is een specialisme van JP Isolatie. De isolatiedekens, die het bedrijf in eigen beheer vervaardigt, zijn bestand tegen hoge temperaturen en/of zijn water- en zuurbestendig. De isolatiematrassen worden met name toegepast bij flenzen, filters, afsluiters, uitlaatgasleidingen en turbines.

Brandwerende voorzieningen

De huidige strenge wetgeving stelt steeds hogere eisen aan brandwerendheid. JP Isolatie speelt hier adequaat op in door het leveren en aanbrengen van allerlei typen brandwerende doorvoeringen, sprayisolaties en brandwerende coatings.